Kodin rakentajalle

Kodin rakentajalle

Asiakkaiden toiveiden mukaista rakentamista

Meiltä saat kotisi täysin valmiiksi, sisustusvalmiiksi tai täysin toiveittesi mukaan
rakennettuna. Asiointi on kanssamme helppoa ja muutostöiden hinnoittelu reilua ja
läpinäkyvää. Meillä voit räätälöidä toimitussisällön omien tarpeiden ja resurssien mukaan.

Täysvalmis

Helpoin tapa rakentaa

Hyvä vaihtoehto valmiin kodin ostajalle. Yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla koko rakentaminen maatöistä nurmikon kylvöön asti. Pääset kuitenkin vaikuttamaan kaikkiin valintoihin jo suunnitteluvaiheessa.

Muuttovalmis

Yleisin valmiusaste

Muuttovalmis on huoleton ja helppo tapa rakentaa. Rakentaminen hoidetaan yhdellä sopimuksella perustuksista muuttovalmiiksi asti. Voit käyttää aikasi sisustuksen ja kalusteiden suunnitteluun ammattilaisten kanssa. Me huolehdimme lopusta.

Sisustusvalmis

Rakentajalle

Sisustusvalmis koti on paras niille rakennuttajille, jotka haluavat itse viimeistellä kodin. Sisustusvalmiilla rakentamisella pääset itse tekemään viimeiset työt.

Oma toive

Osaamisen ja toiveiden mukaan

Räätälöityä rakentamista asiakkaiden toiveiden mukaan. Pystyt itse tai verkostosi kautta hoitamaan osan rakentamisesta.

Rakennamme aina ainoastaan asiakkaidemme toiveiden mukaan

Räätälöity sisältö jokaiseen kotiin

Me Sarka Asunnoilla valmistamme aina jokaisen kodin sen asukkaiden valitsemalla tavalla. Haluamme erottua muista toimijoista ripeällä ja asiakasystävällisellä tavalla toimia. Meidän kanssamme on helppo asioida ja pidämme huolta, että asiakkaat itse voivat tehdä kaikki mahdolliset päätökset kodin sisällön suhteen.

Meiltä saat juuri sellaisella sisällöllä kodin mitä toivot.

Tekemisiämme ohjaavat ajattomuus, toiminnallisuus sekä tarpeita vastaava ja edistyksellinen suunnittelu. Lopputuloksena tarjoamme tyylikkään ja toimivan kodin, jossa nautitaan elämästä.

Rakennusliike Oulu
Heljä Jokitalo
Heljä Jokitalo
2022-10-31
Talomme nousee parhaillaan aikataulun mukaisesti ja nyt kyllä täytyy antaa positiivista palautetta näin kesken rakentamisenkin. Olemme saaneet koko projektin ajan erittäin ystävällistä, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua. Meillä on ollut sellainen tunne, että Sarkalla oikeasti halutaan asiakkaan parasta. Kiitos! ?
Joona Paananen
Joona Paananen
2022-10-31
Sarka Asunnot toimitti meille Tupokseen tahtomamme talopaketin. Homma sujui loistavasti ja olemme todella tyytyväisiä työn laatuun. Viestintä pelas ja jäi semmonen olo että meitä oikeasti palveltiin. Suosittelen.

    Kiinnostuitko?

    Ota yhteyttä!

    Olen kiinnostunut

    Millaisella toteutuksella

    Lisää tiedosto: