Sarka Asunnot

– tarinamme

Kolmea työkaveria, Keijoa, Joonaa ja Tomia yhdisti yhteinen halu ryhtyä yrittäjäksi. Kaikilla oli vahva halu luoda yritys, jota voimme kutsua perheeksi, yhdessä työntekijöiden ja omistajien kanssa. Oman yrityksemme kautta haluamme toteuttaa yhteistä visiota jättää jälkemme suomalaiseen yhteiskuntaan ja maisemaan.

Henkilöt yrityksen takana

Tomilla on 15 vuoden kokemus rakennusalalta. Sen aikana hän on työskennellyt rakentamisen jokaisella osa-alueella, aina suunnittelusta rakentamiseen ja valmiin kodin luovuttamiseen asti. Tomin parhaimmat vahvuusalueet ovat suunnittelu, hankekehitys ja projektinhallinta.

Keijolla on yli 20 vuoden kokemus rakentamiseen vahvasti liittyvältä sähkö- ja talotekniikka osa-alueelta. Tänä aikana hän on työskennellyt eri tehtävissä: asennus, hankekehitys, suunnittelu, projektinjohto ja talotekniikkayrityksen TJ. Keijolta löytyy myös aikaisempaa yrittäjäkokemusta 10 vuotta sähköalalta. Keijon parhaimmat vahvuusalueet ovat talotekniikka, hankesuunnittelu ja työnjohto.

Joonalla on 10 vuoden kokemus rakennusalalta, minkä aikana hän on työskennellyt rakentamisen jokaisella osa-alueella, aina suunnittelusta rakentamiseen, työnjohtoon ja kodin luovuttamiseen asti. Joonan parhaimmat vahvuusalueet ovat työnjohto ja tuotanto.