Ahoniityntie 7 A

image/svg+xml
image/svg+xml

Myyntihinta

326900 €

Asuinpinta-ala

106.5 m2

Huoneita

4

Kerroksia

1

Rakennusvuosi

2022

Rakennuksen tyyppi

Paritalo

Kaupunginosa / Kaupunki

Iinatti

Oulu

Kaunis ja valoisa koti rakenteilla Iinatin alueelle

Nyt laadukas paritaloasunto huippupohjalla, omalla tontilla ja hyvällä sijainnilla -tässä on tilaisuutesi ostaa omaksesi! Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahteen hallinta-alueeseen. Tämä tyylikäs ja moderni yksikerroksinen koti tarjoaa kaikkea, mitä asumiselta tarvitset! Tämä kokonaisuus pitää sisällään keittiön, jossa integroidut kodinkoneet. Keittiössä ja koko kodissa on laadukkaat puustellin kalusteet. Keittiön jatkeena ruokailutila yhdistettynä valoisaan olohuoneeseen. Näissä tiloissa on 3m huonekorkeus. Olohuoneesta pääsee katetulle terassille, joka on mahdollista lasittaa. Makuuhuoneita löytyy kolme, joista yhdessä vaatehuone. Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Talo tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on katospaikka autolle, sekä lämmintä varastotilaa ja kylmää varastotilaa mm. ulkoilu- ja urheiluvälineille. Hinta sisältää tonttiosuuden, talon avaimet käteen -periaatteella, maatyöt, piha-alueen nurmikon, rakennusluvat, sekä vesi-, viemäröinti- ja sähköliittymien liittymismaksut.

Viihtyisä ja lapsiystävällinen Iinatin asuinalue on mukava paikka asua. Palvelut, koulut sekä päiväkodit löytyvät kävelymatkan päästä. Iinatissa on todella hyvät ulkoilumaastot. Pururadalle pääsee juoksulenkille tai talvella hiihtämään. Liikenneyhteydet keskustaan ovat mainiot.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja kalusteisiin työmaan aikataulun puitteissa. Ole nopea ja varaa tästä koti niin kerkeät vielä vaikuttamaan sisustusmateriaaleihin.

    Kiinnostuitko?

    Ota yhteyttä!