Katajakuja 1 A , Oulunsalo

image/svg+xml
image/svg+xml

Myyntihinta

285000 €

Asuinpinta-ala

111.5 m2

Huoneita

4

Kerroksia

1

Rakennusvuosi

2023

Rakennuksen tyyppi

OKT

Kaupunginosa / Kaupunki

Oulunsalo

Oulu

Ennakkomarkkinoinnissa huippupaikalta oulunsalon ytimessä kahden asunnon erillistalokokonaisuus. Lähietäisyydeltä löytyy koulu, päiväkoti ja muutkin arjen palvelut.

Kodin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimivaa arkea silmällä pitäen. Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja selkeitä. Avarassa kodissa on yhdistetty keittiö, ruokailu ja olohuonetila. Olohuoneesta tila jatkuu luontevasti katetulle terassille, johon mahtuu sijoittamaan terassipöydän.

Sisäänkäynnin yhteydessä on erillinen arkieteistila, jonka ansiosta kurakelitkään eivät aiheuta murhetta. Makuuhuoneita on neljä, joten niissä on mahdollisuuksia vaikka erilliseksi etätyöhuoneeksi. Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Pesuhuoneessa suihku, wc ja allas.

Kodin Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja kiintokalusteisiin työmaan aikataulun puitteissa. Lämmitysjärjestelmänä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys poistoilmalämpö pumpulla. Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja mikä tärkeintä, mm. lämmityskulut saadaan pysymään maltillisina nyt ja tulevaisuudessa. Kodin yhteyteen tulee kahden auton autokatos, jonka yhteydessä myös lämmintä varastotilaa.

KOHDE VUOKRATONTILLA! Mahdollisuus lunastaa/ostaa tontti myös itselle. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahtia.

Rakennamme sinulle täysin valmiin kodin! Hinta sisältää talon avaimet käteen -periaatteella, maatyöt, piha-alueen nurmikon, hienosorastuksen kulkualueille, rakennusluvat, sekä vesi-, viemäröinti- ja sähköliittymien liittymismaksut.

Nopealla ostajalla mahdollisuus vaikuttaa suunnitelmiin ja pohjaratkaisuun rakennuslupavaiheessa.

    Kiinnostuitko?

    Ota yhteyttä!