Mäntyläntie 2B

image/svg+xml
image/svg+xml

Myyntihinta

309000 €

Asuinpinta-ala

118 m2

Huoneita

5

Kerroksia

1

Rakennusvuosi

2022

Rakennuksen tyyppi

Paritalo

Kaupunginosa / Kaupunki

Ylikylä

Kempele

Tämä Ylikylän alueella sijaitseva ja modernilla ulkoasulla ihastuttava yksikerroksinen paritaloasunto kutsuu nauttimaan rauhallisesta arjesta, viihtyisästä asuinympäristöstä, valoisasta ja luonnonläheisestä tunnelmasta, lukuisista liikunta mahdollisuuksista sekä nopeista kulkuyhteyksistä -tässä se on uusi kotisi!

Kodin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimivaa arkea silmällä pitäen. Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja selkeitä. Avarassa kodissa on avokeittiöön saumattomasti yhdistyvä viihtyisä oleskelutila, joka kylpee valossa suurten maisemaikkunoiden ansiosta. Olohuoneesta tila jatkuu luontevasti katetulle terassille, jossa voi viettää yhteistä aikaa perheen tai ystävien kesken -kesästä nauttien.

Kotiin on kaksi sisäänkäyntiä: kodinhoitohuoneesta saat näin samalla kätevän arkieteisen, jonka ansiosta kurakelitkään eivät aiheuta murhetta. Makuuhuoneita on neljä, ja yhteen makuuhuoneista on liitetty vaatehuone. Sauna ja kylpyhuone mudostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Viimeisen silauksen ylellisyyttä kotiin tuovat huolella valitut, tyylikkäät pintamateriaalit, laadukkaat kodinkoneet sekä jokaisessa huoneessa olevat kiinteät ledivalot.

Lämmitysjärjestelmänä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys vesi-ilmalämpöpumpulla. Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja mikä tärkeintä, mm. lämmityskulut saadaan pysymään maltillisina nyt ja tulevaisuudessa. Kodin yhteyteen tulee kahden auton autokatos, jonka yhteydessä myös lämmintä varastotilaa.

TÄHÄN PÄÄSEE MUUTTAMAAN HETI! Hinta sisältää tonttiosuuden, talon avaimet käteen -periaatteella, maatyöt, piha-alueen nurmikon, asfaltin kulkuteille, rakennusluvat, sekä vesi-, viemäröinti- ja sähköliittymien liittymismaksut.

    Kiinnostuitko?

    Ota yhteyttä!